Η εξομολόγηση του Αντρίγια: «Στον ΠΑΟΚ νιώθω σαν στο σπίτι μου» (vid)

Η εξομολόγηση του Αντρίγια: «Στον ΠΑΟΚ νιώθω σαν στο σπίτι μου» (vid)

Η εξομολόγηση του Αντρίγια: «Στον ΠΑΟΚ νιώθω σαν στο σπίτι μου» (vid)

bet365

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς άνοιξε το σπίτι και την καρδιά του στην κάμερα του PAOK TV λίγο μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για άλλα τρία χρόνια.

«Iste Boje, Ista Vera!». «Ίδια χρώματα, ίδια θρησκεία!». Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν κρύβει την αγάπη του στο «άσπρο» και το «μαύρο». Από μικρός στην Παρτίζαν και τώρα στον ΠΑΟΚ, γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά την ιστορία του «Δικεφάλου», μάλιστα τολμά on camera να τραγουδήσει ένα από τα αγαπημένα συνθήματα της «ασπρόμαυρης» κερκίδας το «ώ ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα μες το μυαλό…».

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» άνοιξε το σπίτι του και μίλησε για τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ των Ελλήνων και των Σέρβων, για τους λόγους που αποφάσισε να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει για την επόμενη τριετία.

«Πριν την Μπενφίκα έπαιζα στην Παρτιζάν οπότε γνωρίζω την ιστορία του ΠΑΟΚ. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν με πήραν να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό που αγωνίζομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο. Νιώθω σαν στο σπίτι μου και αυτό είναι σημαντικό. Ήξερα ότι οι οπαδοί της ομάδας είναι απίστευτοι. Όταν ήμουν στην Παρτίζαν έβλεπα παιχνίδια του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο 25χρονος εξτρέμ, που ήταν ξεκάθαρος όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

«Είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενος στη ζωή σου. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο. Έχει να κάνει με τη ζωή. Η ανανέωση ήταν κάτι σαν το… επιδόρπιο. Αγαπάω τον σύλλογο πολύ. Θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο. Είμαι σε καλή ηλικία, έχω να δώσω πολλά. Δεν ξεχνώ ότι στον ΠΑΟΚ με βοήθησαν σε μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Δεν έπαιζα. Τώρα είμαι ξανά εδώ».

Ο Αντρίγια δεν ξεχνάει το βράδυ που σκόραρε εναντίον της Μπενφίκα. «Ήταν μια φανταστική βραδιά. Ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά δεν πανηγύρισα, καθώς ήθελα να δείξω σεβασμό. Ήμουν εκεί τέσσερα χρόνια», ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του, να τους ζητήσεις ότι θέλεις και θα σε βοηθήσει. Καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να κατανοήσουμε τι θέλει από εμάς».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα