Όλα τα φώτα στο ντέρμπι της Λεωφόρου!

Newsroom
Όλα τα φώτα στο ντέρμπι της Λεωφόρου!
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μονομαχούν στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της πιο συναρπαστικής Super League Interwetten των τελευταίων ετών. Η Interwetten.gr δίνει βροντερό «παρών» και στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται όταν παίζει στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ δείχνει το πιο καλό του πρόσωπο όταν αγωνίζεται ως φιλοξενούμενος. Οι δύο ομάδες κλέβουν την παράσταση στην ένατη αγωνιστική της Super League Interwetten, με το σούπερ μεταξύ τους ντέρμπι στην Λεωφόρο (Κυριακή 07/11, 19:30).

160 ειδικά στοιχήματα προσφέρει η Interwetten.gr για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο 1,80 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 2,10 να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ, πάντα από την Interwetten.gr.

Την ίδια ώρα και ημέρα (07/11, 19:30), ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες και πάλι σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Η Interwetten.gr προσφέρει 143 ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο 3,00 να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες, στο 1,95 να σημειώσει ο Ολυμπιακός πάνω από 2,5 τέρματα.

Η δεύτερη ΑΕΚ, προερχόμενη από τρεις διαδοχικές νίκες, αντιμετωπίζει στη «Ριζούπολη» τον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 06/11, 19:30). Η Interwetten.gr προσφέρει 156 ειδικά στοιχήματα για το γειτονικό ντέρμπι, στο 2,10 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 3,45 να σημειώσει ο Απόλλωνας το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και ο αγώνας του εξαιρετικού φέτος Βόλου με τον Άρη, σε μια κόντρα ομάδων που παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ για τον τίτλο (Κυριακή 07/11, 17:15).

Η Interwetten.gr προσφέρει 160 ειδικά στοιχήματα για την εν λόγω αναμέτρηση, στο 3,55 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ και στο 3,85 να προηγείται ο Βόλος μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Στην Ευρώπη, βεβαίως, την παράσταση κλέβουν τα ντέρμπι του Μάντσεστερ και του Μιλάνο, με την Interwetten.gr να προσφέρει συνολικά…. 584 ειδικά στοιχήματα (!) για αυτά τα δύο σούπερ παιχνίδια.

Στο «Ολντ Τράφορντ», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι δίνουν ένα πολύ σημαντικό ματς (Σάββατο 06/11, 14:30), μετά τις τελευταίες τους αναποδιές στην Premier League.

Η Interwetten.gr προσφέρει 338 ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Στο 2,20 να σημειωθούν πάνω από 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 7,25 να ανοίξει το σκορ ένας εκ των Κριστιάνο Ρονάλντο ή Φιλ Φόντεν.

Στο «Τζουσέπε Μεάτσα», τέλος, η πρώτη Μίλαν και η δεύτερη Ιντερ κοντράρονται σε ένα ντέρμπι από τα παλιά (Κυριακή 07/11, 21:45), με την Interwetten.gr να διαθέτει 246 ειδικά στοιχήματα.

Στο 2,30 η απόδοση να υπάρχει ισοπαλία μετά τα πρώτα 45 λεπτά, στο 4,00 να δώσει μια ασίστ ο Χακάν Τσαλχάνογλου, στο 2,30 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, πάντα από την Interwetten.gr.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα