Νικολαΐδης: «Έγιναν διαιτητικά λάθη που ευνόησαν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ» (vids)

Newsroom
Νικολαΐδης: «Έγιναν διαιτητικά λάθη που ευνόησαν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ» (vids)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις που ευνόησαν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια τους.

Ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της ΑΕΚ, τοποθετήθηκε στο «Monday Football Club» της NOVA για τις διαιτητικές αποφάσεις σε ΟΑΚΑ και Τούμπα την αγωνιστική που πέρασε οι οποίες ευνόησαν τους δύο Δικεφάλους.

«Ηταν ένα μονόπλευρο παιχνίδι. Μέχρι το 10ο λεπτό είδαμε πράγματα από την ΑΕΚ. Κυριαρχούσε. Είχε μερικές φάσεις που αλλάζαν την μπάλα Τσούμπερ - Μάνταλος - Ανσαριφάρντ με τη μία. Γίνανε και φάσεις από την ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά, μέχρι ο Άρης να αρχίσει να πάρει τα ηνία του αγώνα και δεν τα έχασε ποτέ. Δε γίνεται όμως να μην έχεις ένα κόρνερ, μία τελική προσπάθεια σε ολόκληρο ημίχρονο. Η ΑΕΚ δεν είχε σχεδόν κανέναν παίκτη της σε καλή μέρα, αν εξαιρέσεις την άμυνα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την διαιτησία τόσο στον αγώνα της Ένωσης όσο και σε αυτό του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Η διαιτησία στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ ήταν τραγική. Μπορούν να έχουν παράπονα ο Απόλλωνας και ο Άρης. Δεν θα γίνω κριτικός διαιτησίας, μου φαίνεται σε κάλυψα. Έγιναν λάθη που ευνόησαν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Είναι πάρα πολλά, δεν θα μπω σε ανάλυση. Αυτό είναι το σχόλιό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικολαΐδης στο συνδρομητικό κανάλι και στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για το αν ήταν κόκκινη στον Ρότα αρχικά ή δεύτερη κίτρινη στη συνέχεια,

«Δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω φάση-φάση. Έκανα ένα γενικό σχόλιο. Τα λάθη του διαιτητή ήταν εναντίον του Άρη. Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω ανάλυση, δεν έχει και νόημα».

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα