Λουτσέσκου: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, φτιάχνουμε τη νοοτροπία της ομάδας»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, φτιάχνουμε τη νοοτροπία της ομάδας»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε πως γίνεται μια προσπάθεια για να βελτιωθεί η νοοτροπία της ομάδας του, ενώ πέταξε... σπόντα για τον καθαρό χρόνο που παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA:

Για το αν είδε την αντίδραση που περίμενε μετά τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα: «Το αποτέλεσμα είναι καλό, ικανοποιητικό το 4-1, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει καταστάσεις, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, φτιάxνουμε τη νοοτροπία της ομάδας, είχαμε απώλειες και αγώνες κάθε τρεις μέρες, παίζοντας και στην Ευρώπη. Σήμερα ο καθαρός χρόνος είναι 20 λεπτά, το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται, μπορώ να καταλάβω τη σκοπιμότητα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στο τέλος αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό από τα πρώτα λεπτά».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε διάθεση στη συνέχεια του αγώνα όπως στην αρχή και το αν είναι θέμα νοοτροπίας: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά στο παιχνίδι κάναμε δώρο στον αντίπαλο, νιώθω ξανά πως κάτι έσπασε στην ψυχολογία μας, δεν είχαμε υπομονή, πηγαίναμε πιο γρήγορα, δεν βοήθησε αυτό, βοήθησε την αντίπαλη ομάδα που ήταν συμπαγής προσπαθώντας να αμυνθεί. έπρεπε να ήμασταν διαφορετικά».

Για τους Ίνγκασον και Ζίβκοβιτς: «Ναι θα παίρνει χρόνο στον ΠΑΟΚ Β’ ο Ίνγκασον. Χρειάζεται παιχνίδια για να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση. Είναι σε πολύ καλή διάθεση στις προπονήσεις. Ξέρω για τον Ζίβκοβιτς ότι υπήρξε συμφωνία, όμως είχαμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα