Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ξανά ο Λούντκβιστ, εκτός πάλι ο Μακέντα

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ξανά ο Λούντκβιστ, εκτός πάλι ο Μακέντα

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ, με τον Λούντκβιστ να επιστρέφει και τον Μακέντα να μένει πάλι εκτός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο (17:15) με τον Γιοβάνοβιτς να παίρνει στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτήν επιστρέφει μετά από τρία ματς ο Λούντκβιστ. Αντίθετα εκτός έμεινε ξανά ο Μακέντα, ο οποίος δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα