Επιστροφή Χαρίση στον Ατρόμητο μετά από επτά μήνες

Newsroom
Επιστροφή Χαρίση στον Ατρόμητο μετά από επτά μήνες

bet365

Ο Χαρίσης μπήκε στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τη Λαμία για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Εκτός ξανά ο Σπιριντόνοβιτς.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία την Κυριακή (15:00) με τους Περιστεριώτες να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και να ανακοινώνουν την αποστολή.

Η μεγάλη είδηση είναι η επιστροφή του Χαρίση, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από επτά μήνες! Ο μέσος του Ατρόμητου είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στις 4 Απριλίου στον αγώνα των πλέι άουτ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκτός παραμένει ο Σπιριντόνοβιτς καθώς ο οργανισμός του ήταν εξασθενημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος βρίσκονται οι Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας, Κλωναρίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα