Κίτρινη «καυτή» μονομαχία στο ΟΑΚΑ!

Newsroom
Κίτρινη «καυτή» μονομαχία στο ΟΑΚΑ!
ΑΕΚ και Άρης κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Κυριακή 31/10, 19:30), στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Φωτιά στα κίτρινα! Η δεύτερη ΑΕΚ και ο ένατος Άρης (εν αναμονή της οριστικής έκβασης της υπόθεσης με την αφαίρεση των έξι βαθμών) τίθενται αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής (31/10, 19:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στην πιο «καυτή» αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

157 ειδικά στοιχήματα προσφέρει η Interwetten.gr για την κόντρα των δύο Κίτρινων. Στο 2,00 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες από την Interwetten.gr, στο 2,20 να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στο ντέρμπι μιας αγωνιστικής που ανοίγει με το μενού να περιλαμβάνει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι κορυφής επί του Δικεφάλου, θέλουν να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία της Super League Interwetten και δοκιμάζονται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (Σάββατο 30/10, 19:30).

Η Interwetten.gr διαθέτει 158 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο 2,90 να σημειώσει πάνω από 2,5 γκολ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, στο 3,35 να πετύχει αυτή του Γιάννη Αναστασίου το τελευταίο τέρμα της αναμέτρησης.

Την ίδια ημέρα και ώρα (Σάββατο 30/10, 19:30), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα στο Φάληρο.

148 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο 2,40 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ και στο 2,30 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόκριση – ανάσα επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο, υποδέχεται τον ΟΦΗ (Κυριακή 31/10, 17:15), με την Interwetten.gr να προσφέρει 156 ειδικά στοιχήματα. Το over 3,5 γκολ, με βάση τις φετινές επιδόσεις του Τριφυλλιού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», δίνεται στο πολύ ελκυστικό 3,70.

Εκτός ελληνικών συνόρων, ο αγώνας που κλέβει την παράσταση είναι αναμφίβολα αυτός της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγγλική Premier League (Σάββατο 30/10, 19:30).

Με τον προπονητή Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπό ασφυκτική πίεση μετά την συντριβή από την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», η αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με την Interwetten.gr να προσφέρει 297 ειδικά στοιχήματα.

Στο 5,75 να ανοίξει το σκορ ο αρχηγός των Σπιρουνιών, Χάρι Κέιν, στο 3,65 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Μάρκους Ράσφορντ για λογαριασμό των Κόκκινων Διαβόλων.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα