ΠΑΟΚ: Βάρος στην φυσική κατάσταση και μαθήματα τακτικής από Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Βάρος στην φυσική κατάσταση και μαθήματα τακτικής από Λουτσέσκου

Newsroom
ΠΑΟΚ: Βάρος στην φυσική κατάσταση και μαθήματα τακτικής από Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (29/10, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Τούμπα.

Ενα από τα ευχάριστα της ημέρας για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ότι ο Γιασμίν Κούρτιτς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια με τον Covid-19 που τον ταλαιπωρούσε. Από την άλλη όμως στα «πιτς» παραμένουν οι Σίντκλεϊ , Μιτρίτσα κι Ολιβέιρα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει στη σημερινή (27/10) προπόνηση το βάρος στη φυσική κατάσταση, ενώ στο στο τελευταίο κομμάτι ανέλαβε δράση ο ίδιος παραδίδοντας ένα μάθημα τακτικής.

Οπως αναφέρει και η ΠΑΕ:

Την τακτική προετοιμασία της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη διαχείριση της φυσικής κατάστασης των παικτών είχε ως στόχο κι η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Η τρέχουσα εβδομάδα που δεν περιλαμβάνει μεσοβδόμαδο παιχνίδι, είναι μία καλή ευκαιρία προκειμένου το τεχνικό επιτελείο να δουλέψει και στους δύο τομείς.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (27.10) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε ένας «στίβος μάχης», με διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στο τελευταίο κομμάτι ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραδίδοντας ένα μάθημα τακτικής.

Τα μοναδικά ονόματα που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο είναι αυτά των Σίντκλεϊ , Μιτρίτσα κι Ολιβέιρα . Οι τρεις παίκτες συνέχισαν θεραπεία. Την Πέμπτη (28.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα