Για τον Άρη ισχύει το… καλύτερα στο ΟΑΚΑ, παρά στο «Κλ. Βικελίδης»

Για τον Άρη ισχύει το… καλύτερα στο ΟΑΚΑ, παρά στο «Κλ. Βικελίδης»

Για τον Άρη ισχύει το… καλύτερα στο ΟΑΚΑ, παρά στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Αυτό που συμβαίνει στις αναμετρήσεις του Άρη με την ΑΕΚ είναι από τα περίεργα του ποδοσφαίρου καθώς στους τελευταίους οκτώ αγώνες των δύο ομάδων δεν έχει κερδίσει ο γηπεδούχος!

Ένα από τα δόγματα που σε ισορροπημένους αγώνες δίνει το πλεονέκτημα στον γηπεδούχο έχει καταρριφθεί πανηγυρικά στην περίπτωση των παιχνιδιών μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ και ως ατράνταχτο στοιχείο είναι το γεγονός ότι στους τελευταίους οκτώ αγώνες δεν έχει κερδίσει ο γηπεδούχος. Για τον Άρη ισχύει αυτό που αναγράφεται στον τίτλο του κειμένου, καθώς νιώθει καλά όταν παίζει μακριά από το «Κλ. Βικελίδης» γιατί παίρνει αποτέλεσμα. Από τις δύο ισοπαλίες (1-1 και 2-2) στη σεζόν 2019-20, την καλύτερη περσινή εμφάνισή του στην Interwetten Superleague όπου πέρασε από το ΟΑΚΑ (0-2) αλλά και τη λευκή ισοπαλία που κυριάρχησε στην αναμέτρηση για τα Playoffs. Δηλαδή, απέναντι στην ΑΕΚ στην Αθήνα δεν έχει χάσει στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του Πρωταθλήματος.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ δείχνει να χτίζει μια παράδοση στους αγώνες στο «Κλ. Βικελίδης» γιατί οι τέσσερις νίκες στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες δεν είναι δα και μικρό πράγμα. Έχει αξία μάλιστα και το ενεργητικό των τερμάτων που έχει η Ένωση στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή τα εννιά γκολ που σημείωσε έναντι των μόλις δύο που δέχθηκε. Στους αγώνες της Interwetten Superleague, υπολογίστηκε κι αυτόν του Κυπέλλου που έγινε πρόπερσι στη Θεσσαλονίκη όπου η ΑΕΚ, έστω στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας, πήρε το… φιλί της ζωής από τον Μάρκο Λιβάγια και στην παράταση εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του θεσμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα