Κλάτενμπεργκ: «Κανένα λάθος στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και στο Βόλος-ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: «Κανένα λάθος στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και στο Βόλος-ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τα βρήκε όλα σωστά στις αποφάσεις των διαιτητών στην 7η αγωνιστική της Super League Interwetten!

Στην ανάλυση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, δεν βρήκε κανένα λάθος από τη διαιτησία το Σαββατοκύριακο της 7ης αγωνιστικής.

Ο Κλάτενμπεργκ τονίζει ότι στις καθυστερήσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τους Ρέαμπτσιουκ - Σβαμπ, η μπάλα δεν βρίσκει στο χέρι του μπακ των πρωταθλητών αλλά σ' αυτό του άσου του δικέφαλου του Βορρά.

Όσον αφορά στην κόκκινη που ζήτησε η ΑΕΚ στον Γκρίλο, ο Άγγλος έκανε σαφές ότι ο αμυντικός του Βόλου «"μπλοκάρει" με τον ώμο τον αντίπαλό του» και δεν θεωρείται βίαιο παίξιμο.

Σωστή ήταν κι η ακύρωση του γκολ του Ατρόμητου, ως επιθετικό φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ η ΚΕΔ συμφωνεί και με την απόφαση να μην δοθεί πέναλτι σε μια διεκδίκηση μέσα στην περιοχή του Ιωνικού.

Ορθώς δόθηκε και το πέναλτι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Απόλλωνα, καθώς το χέρι του αμυντικού της ομάδας της Ριζούπολης ήταν τεντωμένο. Στο Άρης - Παναιτωλικός, σωστά δεν δόθηκε πέναλτι σε παίκτη του Παναιτωλικού καθώς η επαφή από τον αμυντικό του Άρη δεν ήταν ικανή ώστε να πέσει ο αντίπαλός του, ενώ συμφωνεί και στο πέναλτι που δόθηκε αργότερα για την ομάδα του Αγρινίου.

Το video με την ανάλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα