Super League Interwetten: Γιώργος Μποροβήλος για πρόεδρος

Newsroom
Super League Interwetten: Γιώργος Μποροβήλος για πρόεδρος

bet365

Tην Παρασκευή (29/10) θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League Interwetten κι ο Γιώργος Μποροβήλος αναμένεται να διαδεχτεί τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Των Παναγιώτη Δαλαταριώφ, Δημήτρη Τομαρά

Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη, η καρέκλα του προέδρου στη Super League Interwetten έμεινε ορφανή.

Ο συνεταιρισμός αυτήν τη στιγμή έχει περισσότερη ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα ενώνει και όχι που θα διχάζει. Ο Γιώργος Μποροβήλος, αυτήν τη στιγμή, φαίνεται να είναι το μόνο πρόσωπο που είναι πρόθυμο να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο.

Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τουλάχιστον των 12 ομάδων, καθώς ο ίδιος δεν θα ήθελε να μπει στη μέση και να δημιουργήσει εντάσεις και διχασμό.

Ο Μποροβήλος, μάλιστα, στην πρόσφατη μεγάλη συνέντευξή του στο Gazzetta, είχε σταθεί στο πώς ο συνεταιρισμός θα μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα, λέγοντας:

«Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει γιατί αν δεν υπήρχε θα μιλούσαμε για ολική διάλυση του ποδοσφαίρου. Πρέπει να υπάρχει συνεταιρισμός. Απλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο λειτουργίας του. Δεν φταίει η ύπαρξή του, αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί. Αυτό αν το καταλάβουμε και λειτουργήσουν και τ' άλλα θεσμοθετημένα όργανα, με κυρίαρχο υφιστάμενο την ΕΠΟ, που είναι η κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να μιλάμε για μία πρόοδο. Η πρόοδος δεν μπορεί να έρθει μ' ένα μαγικό κουμπί και να μιλάμε για ένα πρωτάθλημα εφάμιλλο της La Liga ή της Premier League, αλλά να δούμε σιγά σιγά κάποια βήματα που θα δείχνουν βελτίωση. Όσο μακριά και να θέλει να πάει κάποιος, θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Ετσι, για να μπορούμε να δούμε βελτίωση θα πρέπει να δούμε βελτίωση σε βασικούς τομείς στους οποίους σήμερα υστερούμε».

Θυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη θέση στη Λίγκα έχει βρεθεί ξανά ο πρόεδρος του Αστέρα τη σεζόν 2015-2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα