ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Μιτρίτσα που έγινε πρώτο θέμα στη Ρουμάνια

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Μιτρίτσα που έγινε πρώτο θέμα στη Ρουμάνια

bet365

Ο τραυματισμός του Αλεξάντρου Μιτρίτσα θα τον αφήσει εκτός υποχρεώσεων και από την εθνική ομάδα της Ρουμανίας στο δρόμο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο τραυματισμός του Αλεξάντρου Μιτρίτσα αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, η θλάση δευτέρου βαθμού που επιβεβαιώθηκε σήμερα θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ρουμάνος εξτρέμ θέλησε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, να στείλει το δικό του μήνυμα λέγοντας πως: «θα επιστρέψω πιο δυνατός», την ίδια ώρα που αρκετά δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφέρονται στον τραυματισμό του.

Εκτός από τα τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, με Απόλλωνα, Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό, ο Μιτρίτσα θα απουσιάσει από τους δύο τελευταίους αγώνες της Ρουμανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κόντρα σε Λιχτενστάιν και Ισλανδία.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα