Ισοφάριση ρεκόρ με τέσσερα πέναλτι στο Αρης - Παναιτωλικός

Newsroom
Ισοφάριση ρεκόρ με τέσσερα πέναλτι στο Αρης - Παναιτωλικός

bet365

Τέσσερις φορές το σημείο του πέναλτι έδειξε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο παιχνίδι του Αρη με τον Παναιτωλικό (5-1).

Ο Αρτινός διαιτητής με τα τέσσερα πέναλτι που έδωσε στο «Βικελίδης» ισοφάρισε το ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι. Από τα τέσσερα, τα τρία τα κέρδισε ο Αρης (ευστόχησε στα δύο) και το ένα ο Παναιτωλικός.

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος που διαιτητής δίνει τέσσερα πέναλτι σε μία αναμέτρηση, με την τελευταία φορά να είναι το 2015 στο ματς της Κέρκυρας με τον ΟΦΗ.

Τα άλλα τρία ματς με 4 πέναλτι

15.06.1969: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2-4. Ο Αθηναίος διαιτητής Γιάννης Φαμέλης δίνει δύο πέναλτι στον Πανσερραϊκό, ένα γκολ ο Μπιτζίδης και ένα άστοχο ο Τσακίρης. Και άλλα δύο στον ΠΑΟΚ, ένα γκολ του Αφεντουλίδη και ένα του Σαράφη που απέκρουσε ο Κελεσίδης.

30.03.2008: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1. Ο διαιτητής από την Ήπειρο Δημήτρης Κύρκος σφυρίζει δύο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και σκοράρουν Δημήτρης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Και δύο υπέρ του Πανιωνίου, που τα εκτελεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ βάζοντας το ένα, ενώ το άλλο απέκρουσε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς.

15.03.2015: Κέρκυρα - ΟΦΗ 4-1. Ο διαιτητής από την Αθήνα Χαράλαμπος Καλογερόπουλος δίνει τρία πέναλτι στην Κέρκυρα, που σκοράρει στο ένα με τον Αλέξανδρο Κόντο, ενώ ο Γκιόργκι Λορία αποκρούει αυτά των Ματιέ Γκομές και Σάσα Καϊκούτ. Και δίνει ένα στον ΟΦΗ, που μετατρέπει σε γκολ ο Μάιρον Τζορτζ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα