Σβαμπ: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε να το γυρίσουμε αλλά πληγωθήκαμε από τα λάθη μας»

Newsroom
Σβαμπ: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε να το γυρίσουμε αλλά πληγωθήκαμε από τα λάθη μας»

bet365

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο Στέφαν Σβαμπ αναφερόμενος στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τη μεγάλη προσπάθεια έπειτα από μια βδομάδα με τρία παιχνίδια: «Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις, στην Ευρώπη, η νίκη στην Κοπεγχάγη, μας ικανοποιεί αλλά στο πρωτάθλημα με έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια δεν μπορεί να είσαι ικανοποιημένος».

Για το τι πληγώνει την ομάδα: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε εμείς κάποια λάθη που έδωσαν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κάνει τις ευκαιρίες για τα γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τον χαρακτήρα μας, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας αλλά πληγωθήκαμε από τα ατομικά λάθη»

Για τη λύση αναφορικά με τα λάθη, αν είναι ατομική υπόθεση των παικτών ή αν λύνονται μέσα από τη συνολική προσέγγιση της ομάδας: «Τα λάθη είναι μέρος του αγώνα, προσπαθούμε να παίζουμε με αυτοπεποίθηση, να κρατάμε κάτω τη μπάλα, να μην παίζουμε με ψηλές μπαλιές, σε ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να σου κλέψει ο αντίπαλος μπαλιές, πρέπει να το διορθώσουμε, να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να αποφεύγουμε τα λάθη σε τέτοια ματς που κοστίζουν πάρα πολύ».

Για το ότι είχε επιθετικές πρωτοβουλίες αλλά στα τελευταία ματς δεν συμβαίνει αυτό: «Εξαρτάται το παιχνίδι, τις συνθήκες του κάθε αγώνα, σε κάποια ματς πρέπει να μένεις πίσω και να μην ρισκάρεις λαμβάνοντας υπόψιν το στυλ του αντιπάλου, έστω και έτσι σήμερα είχα την ευκαιρία μου, προσπάθησα να βοηθήσω στο επιθετικό κομμάτι, για να είμαι ειλικρινής πρέπει να βελτιώσω τα τελειώματά μου, όταν χάνεις ευκαιρίες δεν μπορεί να είσαι ικανοποιημένος».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ και πως μπορεί να τη βελτιώσει: «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Βόλο, καμία ομάδα, με εξαίρεση τον Oλυμπιακό, δεν σκόραρε πάνω από μια φορά, ο Ολυμπιακός περίμενε τα δικά μας λάθη, τους κάναμε δώρο τα γκολ, σε τέτοια ματς πρέπει να είμαστε συνολικά καλύτεροι για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα