Μαρτίνς: «Ένα από τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε κάνει το πρώτο, ο Γκάρι χτύπησε για αυτό έγινε αλλαγή»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ένα από τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε κάνει το πρώτο, ο Γκάρι χτύπησε για αυτό έγινε αλλαγή»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το πολύ καλό α' μέρος του Ολυμπιακού, την αλλαγή του Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και τη συνέχεια για την ομάδα του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το που κρίθηκε το παιχνίδι και τον λόγο της αλλαγής του Γκάρι Ροντρίγκες: Σήμερα νομίζω πως κάναμε ένα πολύ καλό α' μέρος. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει παραπάνω γκολ. Πιέσαμε και προηγήθηκε δίκαια η ομάδα. Στο β' μέρος επηρεάστηκε η ισορροπία του αγώνα και φυσικά αυτό είχε να κάνει και με την απόδοση του ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε μία σύγκρουση. Είχε έναν πόνο και θα δούμε το πρόβλημά του. Χτύπησε και για αυτό έγινε αλλαγή. Ήταν πολύ καλός αλλά ένιωσε έναν πόνο και για αυτό έπρεπε να βγει.

Τον Λαλά: Πραγματικά η απόδοση του Κένι είναι βελτιωμένη. Δουλεύει πολύ. Ήταν φανερή η βελτίωση και βοήθησε σήμερα πολύ. Θέλουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο - όπως το α' μέρος - και με πιο μεγάλη διάρκεια. Έτσι θέλουμε να δουλεύουμε. Αυτό ήταν ένα από τα πιο καλά που έχουμε παίξει.

Το εάν νιώθει ότι το σκορ θα έπρεπε να ήταν πιο μεγάλο: Πραγματικά νομίζω πως βάσει της εικόνας είχαμε ευκαιρίες για παραπάνω γκολ. Είναι σημαντικό πως δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του α' μέρους και μένει να έχουμε πιο μεγάλη διάρκεια σε αυτήν την απόδοση. Επίσης θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στο παιχνίδι της Γερμανίας. Χάσαμε το παιχνίδι και δεν προλάβαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την πολύ καλή στήριξή τους. Μας έλλειψαν πολύ σήμερα και λυπόμαστε που σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν ήταν μαζί μας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα