Λουτσέσκου: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, 'πληρώσαμε' το πρώτο μας λάθος» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, 'πληρώσαμε' το πρώτο μας λάθος» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη μόνο μετά το 60' και ότι οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν δίκαια.

Στο ότι ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» απόψε (24/10) το πρώτο λάθος που έκανε στάθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την ήττα με 2-1. Οπου ο Ρουμάνος κόουτς σχολίασε στη Συνέντευξη Τύπου πως οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν δίκαια. «Πιστεύω πως μπήκαμε στον αγώνα με λάθος τρόπο. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε σε αυτό το ματς. Εάν και το ματς έδειχνε ισορροπημένο, κάναμε το λάθος στο πρώτο γκολ και μετά είχαμε άγχος στο να παίξουμε. Το πρώτο λάθος το πληρώσαμε. Σαν να σταματήσαμε να παίζουμε. Ο Ολυμπιακός γύρισε στο δικό του μισό και μετά περίμενε με αυτοπεποίθηση για να βάλει και άλλο γκολ. Σκόραρε και άλλο και είχε ευκαιρίες. Βλέποντας τα γεγονότα του πρώτου ημιχρόνου η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Στο 2ο ξεκίνησε μία 'μάχη' για το ποιος θα επικρατήσει. Νομίζω πως μετά το 60' ήμασταν καλύτεροι και προσπαθήσαμε για την ισοπαλία. Στο τέλος όμως η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη», σχολίασε αρχικά.


Και μετά ρωτήθηκε για τον Ελ Καντουρί που δεν ξεκίνησε και τον Κούρτιτς που δεν ήταν ούτε στην αποστολή. «Νομίζω πως μετά την κατάσταση από το ματς της Πέμπτης κάθε απουσία ήταν σημαντική. Ο Καντουρί είχε ένα θέμα που αντιμετώπισε την Τρίτη. Το πλάνο ήταν να ξεκινήσει την Πέμπτη και το να ξεκινούσε σήμερα είχε μεγάλο κίνδυνο και ρίσκο. Ο Βιεϊρίνια είχε πόνους και έχει ακόμα στον αστράγαλο. Ακόμα και σήμερα είχε. Το πλάνο ήταν να μην ταξιδέψει σήμερα. Πίεσε την κατάσταση και με ένεση για να βοηθήσει. Ο Κούρτιτς πάντα είναι μία απουσία για εμάς, οπότε και σήμερα ήταν σημαντική απουσία. Ήταν μία 'πληγή' για εμάς στο παιχνίδι. Σήμερα οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν δεν είχαν την απαιτούμενη ενέργεια μετά το ματς της Πέμπτης. Χάσαμε διότι δεν είχαμε τη σωστή προσέγγιση του ματς. Χάσαμε γιατί ήρθαμε εδώ μην πιστεύοντας ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν υπήρχε φάουλ στον Εσίτι στη φάση του 1-0 και το χέρι του Ρέαμπτσιουκ στις καθυστερήσεις. «Δεν θέλω να σχολιάσω τις διαιτητικές αποφάσεις. Δεν ξέρω. Δεν έχω δει. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι δύσκολο και για τη 2η περίπτωση να πω κάτι. Δεν την έχω δει. Στον πάγκο της ομάδας μου είπαν ότι είναι ξεκάθαρη παράβαση. Ο διαιτητής μας είπε πως το VAR του είπε ότι το χέρι ήταν του παίκτη του ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι ρώτησε 3 φορές. Παρόλα αυτά θεωρώ πως είστε ειλικρινείς όλοι και θα γράψετε αυτό που έγινε». Μετά συνέχισε λέγοντας πως «η σεζόν είναι μεγάλη και έχουμε πολλά ματς ακόμα. Σήμερα δεν είχαμε την απαιτούμενη πνευματική ενέργεια. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από ήττα στην Ευρώπη και είχε άλλη προσέγγιση και δεν είχαμε τη διάθεση εμείς».

Κλείνοντας τόνισε ότι «ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είχε άλλη αντιμετώπιση και πνευματική ενέργεια για να περιμένει το λάθος μας. Δεν ήταν μία ομάδα σε πιο καλή φόρμα. Ο Μίτριτσα μου είπε ότι γλίστρησε σε μία φάση και σαν να 'άνοιξε' το πόδι του και ένιωσε κάτι. Ενα σφίξιμο στον προσαγωγό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα