Μασούρας για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη»

Newsroom
Μασούρας για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη»

bet365

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο.

Ο Μασούρας είπε στη NOVA για:

Το πώς θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή ήττα: «Είναι ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι στην Ελλάδα περιέχουν πάθος, δύναμη, τακτική. Δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, είναι κάτι διαφορετικό. Επικεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Τη ψυχολογία της ομάδας: «Είμαστε στην πρώτη θέση, αυτό τα λέει όλα. Εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο παρά μόνο η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα όπως μόνο εμείς ξέρουμε».

Το εάν το πάθος είναι το κύριο συστατικό για το ντέρμπι: «Θεωρώ ότι πρέπει να βάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν τα ελληνικά ντέρμπι, αλλά πιστεύω ότι θα κριθεί σε πολλά σημεία το παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα