Με Ρόμανιτς στο Ηράκλειο η Λαμία, εκτός ο Τζανετόπουλος

Newsroom
Με Ρόμανιτς στο Ηράκλειο η Λαμία, εκτός ο Τζανετόπουλος

bet365

Ο Ρόμανιτς μπήκε στην αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός έμεινε τελικά ο Τζανετόπουλος, όπως και ο τιμωρημένος Ελευθεριάδης.

Η Λαμία αντιμετωπίζει την Κυριακή (18:15) τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ελευθεριάδη, ο οποίος είχε αποβληθεί την περασμένη αγωνιστική, ενώ εκτός έμεινε τελικά και ο Τζανετόπουλος, παρά το γεγονός ότι είχε επιστρέψει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις. Αντίθετα στην αποστολή μπήκε ο Ρόμανιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα