Οι εννιά σίγουροι και το ερωτηματικό για το κέντρο

Οι εννιά σίγουροι και το ερωτηματικό για το κέντρο

Οι εννιά σίγουροι και το ερωτηματικό για το κέντρο

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αγώνα (24/10, 16:00) με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» κι αν υπάρχει ένα ερωτηματικό για την 11αδα, αυτό σχετίζεται με τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι επιλογές του Άκη Μάντζιου στον καταρτισμό της αποστολής δε προκάλεσαν έκπληξη καθώς λίγο πολύ είχε διαφανεί η διαφορά στις περιπτώσεις των Λούκας Σάσα, Γιοχάν Μπεναλουάν, οπότε ο αποκλεισμός του τελευταίου ήταν αναμενόμενο. Το ερωτηματικό σχετίζεται με το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούκας Σάσα στο αρχικό σχήμα καθώς ανεξαρτήτως της νίκης στη Λαμία, το δίδυμο των Ματίγια-Τζέγκο δεν ήταν ιδιαίτερα αποδοτικό. Η τελική επιλογή θα γίνει μεταξύ των Σάσα, Ντιαγέ και Τζέγκο με το σενάριο επιλογής των δύο πρώτων, ως δίδυμο στον άξονα, να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, δεν προβλέπονται άλλες αλλαγές καθώς η αμυντική τετράδα των Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα δείχνει ότι έχει ενισχύσει το επίπεδο ομοιογένειάς της, ενώ και στη μεσοεπιθετική γραμμή προβλέπεται να διατηρηθεί η τριάδα των Μπρούνο Γκάμα, Φακούντο Μπερτόγλιο και Ντάνιελ Μαντσίνι με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από την εστία. Αυτό σημαίνει ότι η ιδέα αλλαγής σχηματισμού και μετατροπής του σχήματος σε 4-4-2 με τη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Μάνο θα εφαρμοστεί εάν κι εφόσον το απαιτήσουν οι περιστάσεις.

Ζητούμενο είναι το γρήγορο γκολ

Είναι αυτό που είπε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Όσες φορές το βρήκε ο Άρης, αυτομάτως απλοποιήθηκαν οι καταστάσεις γι’ αυτόν όπως για παράδειγμα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» όπου ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σκόραρε στο πρώτο 10λεπτο ή αυτόν στο Περιστέρι με σκόρερ τον Ντάνιελ Μαντσίνι στο 16ο λεπτό. Καθόλου τυχαία, οι «κίτρινοι» κέρδισαν και στα δύο παιχνίδια, σε αντίθεση αυτά με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου μετά από ένα σημείο δεν κατάφεραν να διασπάσουν τις πολυπρόσωπες άμυνες.

@Photo credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα