ΟΦΗ: Η διαδικτυακή ημερίδα της ΠΑΕ για τον καρκίνο του μαστού

ΟΦΗ: Η διαδικτυακή ημερίδα της ΠΑΕ για τον καρκίνο του μαστού

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Η διαδικτυακή ημερίδα της ΠΑΕ για τον καρκίνο του μαστού

bet365

Δείτε τη διαδικτυακή ημερίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον καρκίνο του μαστού, μια πρωτοβουλία μέσω της οποίας η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση για τον καρκίνο του μαστού, την Παρασκευή 22/10 η ΠΑΕ ΟΦΗ διοργάνωσε διαδικτυακή ημερίδα, η οποία προβλήθηκε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube και στα social media, με εισηγητές την Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια μαστού, κα. Σταυριάνθη ΒασιλάκηΑσκοξυλάκη, τον Χειρουργό – Ογκολόγο, κ. Γιάννη Ασκοξυλάκη, και ομιλήτριες την παγκοσμίου φήμης συγγραφέα κα. Victoria Hislop, την μαραθωνοδρόμο κα. Μαρία Πολύζου και τη δημοσιογράφο κα. Μαριλού Ρεπαπή, οι οποίες αναφέρθηκαν στην προσωπική τους εμπειρία και στη μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο του μαστού.

Λυσάνδρου: «Κίνηση προσφοράς προς το κοινό»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, ανέφερε πριν από την έναρξη της διαδικτυακής ημερίδας:

«Η επιρροή στο σύνολο της κοινωνίας είναι ένα μοναδικό πλεονέκτημα για τους αθλητικούς οργανισμούς. Γι' αυτό και όταν δίνονται αφορμές, όπως ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας, θα πρέπει να αξιοποιούν αυτή τους την επιρροή διοργανώνοντας όμορφες δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου. Η σημερινή διαδικτυακή ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 (OFI CRETE FC YouTube Channel & Facebook) με θέμα την ενημέρωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, αποτελεί μια κίνηση προσφοράς προς το κοινό από την οικογένεια του OFI CRETE FC.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Σταυριάνθη Βασιλάκη – Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ογκολογίας και Υπεύθυνη στο Τμήμα Μαστού του Διαγνωστικού Κέντρου Asklipios Diagnosis, και στον κο Γιάννη Ασκοξυλάκη - Χειρουργό - Ογκολόγο, με εξειδίκευση στον μαστό, Διευθυντή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) στη Χειρουργική Ογκολογία, καθώς επίσης και στην παγκοσμίου φήμης συγγραφέα Victoria Hislop, τη δημοσιογράφο Μαριλού Ρεπαπή και τη μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου για την ενεργή συμμετοχή.

Συγχαρητήρια στον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ κο Μανόλη Βογιατζάκη και την ομάδα του, τόσο για τη διοργάνωση της ημερίδας, όσο και για τις υπόλοιπες δράσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες αναφορικά με την ενημέρωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού».

Η... πάσα του ΟΦΗ στις γυναίκες

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ΟΦΗ δίνει... πάσα σε όλες τις γυναίκες και τις προσκαλεί στο γήπεδο στον αγώνα με την Λαμία, αγοράζοντας εισιτήριο στη συμβολική τιμή των 3 ευρώ στην Θύρα 1 του «Θ. Βαρδινογιάννης». Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα δοθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Προϋποθέσεις:

Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά γυναίκες κάθε ηλικίας.

Η πώληση των εισιτηρίων ΔΕΝ θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αλλά ΜΟΝΟ από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 του «Θ. Βαρδινογιάννης» επί της οδού Καντάνου (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 & Σάββατο 10:00 – 15:00).

Για την έκδοση του εισιτηρίου είναι απαραίτητα το Ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Ταυτότητας, ενώ μόνο για τα συγκεκριμένα εισιτήρια ΔΕΝ απαιτείται η «Κάρτα Φίλου ΟΦΗ».

Για την αγορά του εισιτηρίου, ΔΕΝ απαιτείται η φυσική παρουσία της γυναίκας, στο όνομα της οποίας θα γίνει η έκδοση. Η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας θα γίνεται την ημέρα του αγώνα, κατά την είσοδο στην εγκατάσταση.

Αν το εισιτήριο προορίζεται για ανήλικο κορίτσι, θα πρέπει απαραίτητα στο γήπεδο να συνοδεύεται από ενήλικα.

2

Για την είσοδο στην εγκατάσταση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση:

Πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικού νόσησης έξι μηνών.

Αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης

Όσοι είναι από 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.

ΠΑΕ ΟΦΗ και «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» δίπλα στις γυναίκες

Την Κυριακή 24/10, πριν τον αγώνα με την Λαμία, το διαγνωστικό κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ», θα παρέχει ενημέρωση σχετικά με καρκίνο του μαστού στην είσοδο της Θύρας 1 σε όσες γυναίκες έρθουν στο γήπεδο, ενώ έπειτα από κλήρωση, δεκαπέντε (15) τυχερές θα κερδίσουν από μια δωρεάν μαστογραφία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα