Παναθηναϊκός: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη

Παναθηναϊκός: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη

bet365

Η προετοιμασία του Τριφυλλιού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Επέστρεψε στην αποστολή ο Διούδης, εκτός ξανά ο Μακέντα.

Με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη μακριά από την Λεωφόρο στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει και πάλι στην διάθεση του, τον Σωκράτη Διούδη, ενώ όπως αναμενόταν πανέτοιμος είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ξανά εκτός έμεινε ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθως δούλεψαν σε δύο γκρουπ με αμυντικογενείς και επιθετικογενείς και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Παλάσιος, Καρλίτος. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Σάρλια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα