Ηχογραφημένη συνομιλία Μπενζεμά: «Ο Σισέ είχε πληρώσει για να μην βγει το βίντεό του»

Newsroom
Ηχογραφημένη συνομιλία Μπενζεμά: «Ο Σισέ είχε πληρώσει για να μην βγει το βίντεό του»

bet365

Στο δικαστήριο όπου παρέστη ο Ματιέ Βαλμπουενά για τη δίκη κατά του Μπενζεμά ακούστηκε ηχογραφημένη συνομιλία του σταρ της Ρεάλ με τον παίκτη του Ολυμπιακού για τον εκβιασμό που δεχόταν.

Ουσιαστικά μέσα από αυτήν τη συζήτηση που ήταν ηχογραφημένη και ακούστηκε. Σε αυτήν συζητούν οι Μπενζεμά και Ζενατί. Ο Ζενατί είναι μέσα στους κατηγορούμενος και παιδικός φίλος του Καρίμ Μπενζεμά.

Μεταξύ άλλων ο Μπενζεμά μετά από σχετική ερώτηση του Ζενατί για το τι γίνεται με τον Βαλμπουενά λέει πως «την αλήθεια; Δεν με παίρνει στα σοβαρά ο Βαλμπουενά. Μου είπε ότι το είπε στην κοπέλα του. Δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται. Όμως μετά του είπα ότι είδα το βίντεο. Σου δίνω τον λόγο μου του λέω ότι δεν υπάρχει αντίγραφο. Τότε μου λέει τι θέλουν; Λεφτά; Του λέω δεν ξέρω. Πήγαινε να δεις τον φίλου μου τον μεσάζοντα. Είναι θέμα περηφάνειας, αξιοπρέπειας και οικογένειας. Σε προειδοποιώ. Εάν θέλεις να καταστραφεί το βίντεο πήγαινε στη Λιόν στον φίλο μου.

Τότε έγινε άσπρος σαν πανί (εννοεί τον Βαλμπουενά και βάζει τα γέλια ο Μπενζεμά). Ο τύπος ήταν σε πανικό. Του είπα ο Σισέ έχει μία μεγάλη συλλογή με τέτοια βίντεο; 'Όμως ο Σισέ πλήρωσε' μου απάντησε ο Βαλμπουενά. 'Ναι του λέω και βγήκε κανένα βίντεο; Ήρθα σε σένα και ο ρόλος μου τελείωσε. Μίλα με τον φίλο μου να τελειώσει». Ο δε Ζανετί επέμενε πως τουλάχιστον ο ίδιος ήθελε να βοηθήσει τον Βαλμπουενά και όχι να τον εκβιάσει.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα