Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα η προπόνηση, στο γυμναστήριο ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα η προπόνηση, στο γυμναστήριο ο Μακέντα

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα η προπόνηση, στο γυμναστήριο ο Μακέντα

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας επέστρεψε άμεσα στις κανονικές προπονήσεις του Παναθηναϊκου δίνοντας το «παρών» το πρωί της Τρίτης. Στο γυμναστήριο ο Μακέντα που μέχρι πρότινος έκανε θεραπεία.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να καταφέρουν να παρουσιάσουν και στα εκτός έδρας παιχνίδια, εικόνα ανάλογη με αυτή της Λεωφόρου.

Το προσεχές Σάββατο ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει το πρώτο «διπλό», ειδικά από τη στιγμή που αυτό είναι ικανό να βοηθήσει σημαντικά και στην ψυχολογία για το νοκ-άουτ ματς του Κυπέλλου που έρχεται την επόμενη εβδομάδα.

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, πάντως, ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Αχιλλέα Πούγγουρα να συμμετέχει κανονικά μετά τη θεραπεία της Τρίτης λόγω της κάκωσης στο μετατάρσιο.

Παράλληλα, ο Φεντερίκο Μακέντα μπήκε στο γυμναστήριο έχοντας κάνει μέχρι και χθες θεραπεία.

Ατομικό ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Μπεκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα