Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι στον Κλωναρίδη, σωστή η απόφαση για Ρέαμπτσιουκ» (vid)

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι στον Κλωναρίδη, σωστή η απόφαση για Ρέαμπτσιουκ» (vid)

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τονίζει ότι ορθώς δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στο ΑΕΚ-Ατρόμητος στον Κλωναρίδη.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δικαίωσε την απόφαση του Ευαγγέλου να δώσει πέναλτι στο χέρι του Ρέαμπτσιουκ. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής υποστηρίζει ότι δεν ήταν «χέρι στήριξης». Στην περίπτωση που δεν το είχε σηκώσει ο Μολδαβός μπακ κι έβρισκε η μπάλα το χέρι του, τότε και μόνο δεν θα υπήρχε παράβαση.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι το χέρι σηκώθηκε από το έδαφος και γι' αυτό δόθηκε η ποινή από την άσπρη βούλα.

Στο ΑΕΚ-Ατρόμητος, υποστήριξε για το μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Κλωναρίδη από τον Ρότα ήταν πέναλτι χωρίς κίτρινη, ενώ με το μαρκάρισμα στον Κουλούρη σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Στη συνέχεια συμφωνεί με την απόφαση του VAR να δοθεί πέναλτι πάνω στον Αμραμπατ και σωστά δίνεται η επανάληψη σε εκείνο που κέρδισε η Ένωση.

Για το ΠΑΟΚ-Βόλος συμφώνησε στο να μη δοθεί επανάληψη στο πέναλτι του Βιεϊρίνια, ενώ σωστό ήταν εκείνο που κέρδισε ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο, όπως και η αποβολή του Ελευθεριάδη στο Λαμία-Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα