Η απολογία Σάσα, Μπεναλουάν και τα διαφορετικά δεδομένα

Η απολογία Σάσα, Μπεναλουάν και τα διαφορετικά δεδομένα

Η απολογία Σάσα, Μπεναλουάν και τα διαφορετικά δεδομένα

bet365

Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν θα απολογηθούν για το έντονο επεισόδιο που είχαν σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας και ακολούθως θα τους ανακοινωθεί η τιμωρία τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έντονο επεισόδιο σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας το οποίο οδήγησε τον Άκη Μάντζιο στην αποβολή τους από αυτή αλλά και τον αποκλεισμό τους από τον πρόσφατο αγώνα με τη Λαμία. Χθες (19/10) μάλιστα, δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα καθώς στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να απολογηθούν για τη συμπεριφορά τους, ενώ είναι βέβαιο ότι θα τους επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο. Στις προηγούμενες ημέρες, αμφότεροι τοποθετήθηκαν μέσα των λογαριασμών τους στα social media καθώς ο μεν Λούκας Σάσα ένιωσε την ανάγκη να προστατεύσει τον εαυτό του, ο δε Γιοχάν Μπεναλουάν έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, σε μία κίνηση που υποδήλωσε ότι το επεισόδιο θεωρείται λήξαν από την πλευρά του.

Η τελική απόφαση ανήκει πλέον στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης η οποία θα αποφασίσει βάσει και του πρότερου βίου των δύο παικτών. Ο μεν Λούκας Σάσα δεν είχε δώσει αντίστοιχα δείγματα στο προηγούμενο διάστημα και διανύοντας την 3η χρονιά του στην ομάδα. Ο δε Γιοχάν Μπεναλουάν είχε δεχθεί συστάσεις στη διάρκεια των προπονήσεων για τη συμπεριφορά του, οπότε η κάθε περίπτωση έχει τα δικά της δεδομένα. Αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει και σε διαφορετικές αποφάσεις ως προς την ένταξή τους στην ομάδα, όχι όμως και στο πρόστιμο που σαφέστατα θα επιβληθεί και στους δύο.

@Photo credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα