Χουάν Άνχελ Νέιρα: Η αφιέρωση στην αγαπημένη του μητέρα Μαρσέλα (vid)

Χουάν Άνχελ Νέιρα: Η αφιέρωση στην αγαπημένη του μητέρα Μαρσέλα (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Χουάν Άνχελ Νέιρα: Η αφιέρωση στην αγαπημένη του μητέρα Μαρσέλα (vid)

bet365

Ο Χουάν Άνχελ Νέιρα του ΟΦΗ ζει μακριά από τη μητέρα του Μαρσέλα εδώ και 18 χρόνια, αλλά δεν την ξεχνάει ποτέ. Η αφιέρωση που της έκανε μετά το γκολ στο Αγρίνιο, ανήμερα της γιορτής της μητέρας στην Αργεντινή.

Η Μαρσέλα βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά του. Στο κυριακάτικο (17/10) παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό είδε τον γιο της να σκοράρει και να της αφιερώνει το γκολ που σημείωσε. Στην επικαλαμίδα που φορούσε ο Χουάν Νέιρα ήταν τυπωμένη η φωτογραφία του με τη αγαπημένη του μητέρα. Κάθε τρίτη Κυριακή του Οκτώβρη εορτάζεται στην Αργεντινή η γιορτή της μητέρας και ο 32χρονος δεν ξέχασε τη δική του μαμά.

Μπορεί από τα 14 του ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ να ζει μακριά της, καθώς σε εκείνη την ηλικία έφυγε από την πόλη Ασούλ για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά η αγάπη δεν σβήνει με τίποτα. Το δικό της τηλεφώνημα ήταν κάθε πρωί το πρώτο που δεχόταν ο μικρός Χουάν Άνχελ. Ήταν το ξυπνητήρι του μικρού για να πάει στο σχολείο.

Μπορεί εδώ και 18 χρόνια να μην έχει δίπλα της τον γιο της η Μαρσέλα, αλλά σίγουρα θα αισθάνεται υπερήφανη γι' αυτόν, τα παιχνίδια του οποίου παρακολουθεί ανελλιπώς μέσω διαδικτύου. Το εφετινό του ξεκίνημα του Νέιρα με τον ΟΦΗ είναι εκρηκτικό. Έχει σημειώσει τέσσερα γκολ, αποτελεί τον πιο φορμαρισμένο παίκτη των Κρητικών και είναι τρίτος στη λίστα των σκόρερ, πίσω από τον Καρλίτος (7) και τον Φαν Βέερτ (5).

* Ο Νέιρα έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Βόλου, στις 20 Νοεμβρίου (15.00), για τη 10η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα