Γρηγορίου: «Στο ίδιο έργο θεατές, καλή εμφάνιση και μηδέν βαθμούς» (vid)

Newsroom
Γρηγορίου: «Στο ίδιο έργο θεατές, καλή εμφάνιση και μηδέν βαθμούς» (vid)

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα, έμεινε ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0.

Ο Άρης κατάφερε να περάσει από το «Αθανάσιος Διάκος» επικρατώντας της Λαμίας με 1-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κυανόλευκων» μιλώντας στην κάμερα της CosmoteTV ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν όταν αναγκάζεσαι να μένεις με 10 παίκτες για σχεδόν 55' με 60 λεπτά απέναντι στον Άρη αντιμετωπίζεις δυσκολίες. Για την φάση δεν θέλω να πω κάτι γιατί δεν έχω άποψη, όπως δεν θέλω να μιλήσω γενικά για την διαιτησία. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, είχαμε την ευκαιρία που θα είναι στα καλύτερα στιγμιότυπα και ήταν σημαντική γιατί θα άλλαζε την ροή του αγώνα. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά στην προσπάθεια που κατέβαλαν και ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Πολύ καλή εμφάνιση και μηδέν βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα