Ιωνικός: «Δεν επεκτάθηκε η ένταση, 'λευκό' το φύλλο αγώνα στο ματς της Κ17»

Ιωνικός: «Δεν επεκτάθηκε η ένταση, 'λευκό' το φύλλο αγώνα στο ματς της Κ17»

Ιωνικός: «Δεν επεκτάθηκε η ένταση, 'λευκό' το φύλλο αγώνα στο ματς της Κ17»

bet365

Από τον Ιωνικό υπήρξαν διευκρινίσεις μέσω κύκλων της ομάδας σχετικά με το ματς της Κ17 των Νικαιωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναφορικά με την ένταση που επικράτησε στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης», στην αναμέτρηση της Κ17 του Ιωνικού με το αντίστοιχο τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης και με αφορμή τα δημοσιεύματα, κύκλοι της ομάδας της Νίκαιας, ξεκαθαρίζουν πως το επεισόδιο ξεκίνησε από ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας του Απόλλωνα και η εμπλοκή τρίτων - και από την μια πλευρά και από την άλλη - είχε ρόλο «πυροσβεστικό» για να μην επεκταθεί η ένταση. Άλλωστε, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές από τον Ιωνικό, το φύλλο αγώνα του διαιτητή είναι «λευκό».

Δεν αναφέρεται δηλαδή το παραμικρό, πράγμα που επιβεβαιώνει πως η ένταση περιορίστηκε σε μικρές αψιμαχίες και λεκτικές αντιπαραθέσεις, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας και του Απόλλωνα Σμύρνης (Κ17).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα