Παναθηναϊκός: Πήρε το βραβείο η συνεργασία Καρλίτος – Χατζηγιοβάνη (vid)

Παναθηναϊκός: Πήρε το βραβείο η συνεργασία Καρλίτος – Χατζηγιοβάνη (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Πήρε το βραβείο η συνεργασία Καρλίτος – Χατζηγιοβάνη (vid)

bet365

Το φοβερό τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού στην επικράτηση απέναντι στον Βόλο με το τελικό 5-1 κατέκτησε το βραβείο για το καλύτερο τέρμα της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Κίνηση του Καρλίτος στο χώρο από αριστερά, έμπνευση και γέμισμα προς το δεύτερο δοκάρι με το εξωτερικό φάλτσο, πρώτος στη μπάλα ο Χατζηγιοβάνης και με πλασέ γκολ για τον Παναθηναϊκό.

Το τρίτο από τα συνολικά πέντε τέρματα των «πράσινων» κόντρα στον Βόλο στη Λεωφόρο πριν από λίγο καιρό κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τέρματος της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με ποσοστό θετικών ψήφων 52%.

Αναλυτικά:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Interwetten Best Goal της 4ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten:

1/ Τ. Χατζηγιοβάνης 52%

2/ Φ. Ντουάρτε 15,15%

3/ Σ. Τικίνιο 13%

4/ Ν. Μαντσίνι 11,09%

5/ Ν. Μιλιντσεάνου 8,76%

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα