Γιαννίκης: «Κάθε παίκτης που είναι στην ΑΕΚ μπορεί να ξεκινήσει»

Γιαννίκης: «Κάθε παίκτης που είναι στην ΑΕΚ μπορεί να ξεκινήσει»

Newsroom
 Γιαννίκης: «Κάθε παίκτης που είναι στην ΑΕΚ μπορεί να ξεκινήσει»

bet365

Ο τεχνικός της Ενωσης σχολίασε πως για εκείνον δεν ήταν «έκπληξη» που ξεκίνησαν Ρότα, Μήτογλου.

Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Αργύρης Γιαννίκης, στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Οπου η Ενωση στο ντεμπούτο του νεαρού κόουτς επικράτησε 3-0. «Στόχος ήταν η νίκη σήμερα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος. Το πετύχαμε σκοράροντας 3 γκολ και δεν δεχτήκαμε κανένα γκολ που είναι πολύ θετικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για το αποτέλεσμα, σίγουρα είχαμε κάποια κενά διαστήματα αλλά αυτό είναι φυσιολογικό», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για το σκεπτικό που είχε όταν και αποφάσισε να ξεκινήσει τους Ρότα, Μήτογλου (αμφότεροι έπαιξαν για πρώτη φορά στη σεζόν, ο πρώτος για πρώτη με την ΑΕΚ). «Κάθε παίκτης που ανήκει στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει στην ενδεκάδα. Αναλύσαμε το παιχνίδι στην προπόνηση και επιλέξαμε αυτούς τους παίκτες να αγωνιστούν». Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν είδε από τους παίκτες του ότι ζήτησε και τι. «Ολα τα είδα. Οι παίκτες έβγαλαν το πλάνο, είχαν ενέργεια, είμαι ευχαριστημένος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα