Εσίτι: «Τρελό παιχνίδι, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το αποτέλεσμα»

Newsroom
Εσίτι: «Τρελό παιχνίδι, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το αποτέλεσμα»

bet365

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό το 4-4 με τον Βόλο, αναφέροντας επίσης πως ήταν ένα τρελό παιχνίδι.

Φοβερό παιχνίδι στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πίσω στο σκορ από τον Βόλο, να προηγείται με 4-1 και στο τέλος να βλέπει του φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 4-4. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άντερσον Εσίτι μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το αν έχει κάποια εξήγηση σχετικά με το αναπάντεχο αποτέλεσμα: «Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση γι' αυτό, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, είδαμε στα αποδυτήρια τα στιγμιότυπα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συνέβη, δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν υπήρξε εφησυχασμός μετά το τέταρτο γκολ και το μεγάλο προβάδισμα που απέκτησε η ομάδα του: «Κάθε ομάδα που βάζει τέσσερα γκολ στον κόσμο είναι λογικό να χαλαρώσει, να δώσει χώρο στον αντίπαλο, εδώ όμως ο αντίπαλος δεν σκόραρε από εντυπωσιακές ενέργειες ή συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Τα γκολ ήρθαν από περίεργες φάσεις, μακρινές μπαλιές και σέντρες στην περιοχή, υπήρξε χαλάρωση της ομάδας και δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο».

Για την απαιτητική βδομάδα και αν ανησυχεί ότι θα τον επηρεάσει αυτό στη συνέχεια: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κερδίσαμε αλλά σίγουρα δεν χάσαμε, δεν πρέπει να μας επηρεάσει για το υπόλοιπο της βδομάδας και της σεζόν, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και μπορούμε να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τελείως διαφορετική νοοτροπία πηγαίνοντας για το καλύτερο δυνατό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα