ΠΑΟΚ - Βόλος: Η απίθανη ιστορία της ισοφάρισης του Ζαν-Πιερ Ρινέρ σε 4-4

Δημήτρης Σαμόλης
ΠΑΟΚ - Βόλος: Η απίθανη ιστορία της ισοφάρισης του Ζαν-Πιερ Ρινέρ σε 4-4

bet365

Μπήκε ως αλλαγή γιατί τραυματίστηκε ο συμπαίκτης του, είδε τον Βιεϊρίνια να χάνει πέναλτι και ακολούθως αυτός στο ντεμπούτο του έκανε το 4-4. Αυτό είναι το φοβερό στόρι της ισοφάρισης του Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Ζαν-Πιερ Ρινέρ.

Στο 77' του αγώνα ΠΑΟΚ - Βόλος, ο διαιτητής Καραντώνης καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσοκάνη στον Άκπομ, μετά από γύρισμα του Ροντρίγκο. Ο μεσοαμυντικός των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον Άγγλο από το να σκοράρει και στο 79' τον αντικατέστησε ο Ζαν-Πιερ Ρινέρ, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο.

Δεν είχε ξαναπαίξει μέχρι σήμερα ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός που γεννήθηκε στη Ζυρίχη έχει καταγωγή από το Περού και πέρυσι έπαιζε σε Έμεν (Ολλανδία) και Κάντιθ (Ισπανία).

Ενα λεπτό μετά την είσοδό του, στο 80', είδε τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Κλέιμαν, να πέφτει σωστά στη γωνία του και να μπλοκάρει το πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Ο Ρινέρ πανηγυρίζει

Δύο λεπτά μετά βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αξιοποίησε τη σέντρα του Φεράρι από αριστερά και με κεφαλιά έγραψε το 4-4! Αυτό το ντεμπούτο θα μείνει αξέχαστο στον άλλοτε αμυντικό της Καρταχένα, της Γκρασχόπερς, της Σαφχάουζεν και της Ζυρίχης.

Στον Ζαν Πιερ Ρινέρ, ο οποίος μπήκε ως «αναγκαστική» αλλαγή επειδή τραυματίστηκε ο Τσοκάνης στη φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ, είδε τον Κλέιμαν να το αποκρούει και στην αμέσως επόμενη επίθεση ισοφάρισε σε 4-4 από τη θαυμάσια σέντρα του Φεράρι!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα