Χωρίς Σάκιτς και τους τιμωρημένους η αποστολή του Άρη

Χωρίς Σάκιτς και τους τιμωρημένους η αποστολή του Άρη

Gazzetta team
Χωρίς Σάκιτς και τους τιμωρημένους η αποστολή του Άρη

bet365

Ο Εμάνουελ Σάκιτς κρίθηκε ανέτοιμος για τον αγώνα (18/10, 19:30) με τη Λαμία και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη, ομοίως και οι Λούκας Σάσα, Γιοχάν Μπεναλουάν λόγω τιμωρίας.

Οι δύο τελευταίοι θα δώσουν εξηγήσεις για το μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση, δεν θα αποφύγουν το χρηματικό πρόστιμο και σε πρώτη φάση αποκλείστηκαν από την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Λαμία. Ο Εμάνουελ Σάκιτς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις κρίθηκε ότι δεν είναι έτοιμος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Τζέγκο Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαΐροβιτς, Λούμορ, Γκάνεα, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος.

Ο αποκλεισμός του Λούκας Σάσα από την αποστολή σημαίνει ότι ο Τζέιμς Τζέγκο μαζί με τον Μπαντού Ντιαγέ θα είναι το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμή, ενώ ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα επιστρέψει στη θέση του επιτελικού μέσου. Στην αμυντική γραμμή δεν προβλέπονται αλλαγές με τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο αυτής και τους Σούντγκρεν, Γκάνεα στα άκρα. Στα άκρα της επίθεσης επιστρέφουν οι Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα