Ο Σάσα για το επεισόδιο με Μπελανουάν: «Εχω δει και χειρότερα, αλλά αποφάσισαν να αφήσουν εμένα εκτός»

Ο Σάσα για το επεισόδιο με Μπελανουάν: «Εχω δει και χειρότερα, αλλά αποφάσισαν να αφήσουν εμένα εκτός»

Newsroom
Ο Σάσα για το επεισόδιο με Μπελανουάν: «Εχω δει και χειρότερα, αλλά αποφάσισαν να αφήσουν εμένα εκτός»

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ του Αρη αναφέρθηκε στο «επεισόδιο» που είχε με τον Μπελαουάν και στην τμωρία που τους επιβλήθηκε από τους «κίτρινους».

Εκτός αποστολής για το αυριανό (18/10) ματς της Λαμίας έμειναν οι Σάσα και Μπελαουάν, μετά από «επεισόδιο» που είχαν στην προπόνηση του Αρη. Ο πρώτος μέσω των social media μίλησε για το γεγονός και ο Βραζιλιάνος χαφ τόνισε πως ήταν ένα συμβάν που γίνεται στην μπάλα. Παράλληλα σχολίασε πως σέβεται απόλυτα τη τιμωρία που του επιβλήθηκε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

Γεια σας παιδιά… Είμαι εδώ σήμερα απλά για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί αν δεν το κάνω εγώ δεν θα το κάνει κανένας άλλος…
Πριν δύο μέρες εγώ και ο Γιόχαν (σ.σ. Μπεναλουάν) μαλώσαμε στην προπόνηση.

Ηταν μία κατάσταση στο παιχνίδι, που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μέσα σε μία προπόνηση. Και ξέρετε γιατί; Διότι και οι δύο δίνουμε το 100%, πάντα με πάθος και έτσι είχαμε αυτό το άσχημο συμβάν. Δεν είμαι περήφανος αλλά έγινε και ανήκει στο παρελθόν.

Είναι η τρίτη μου σεζόν στον Αρη και ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα στην ομάδα. Το αντίθετο μάλιστα. Πάντα παίζω (με καλές και κακές στιγμές) και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Eχω δει να συμβαίνουν χειρότερα και δεν έγινε τίποτα, αλλά τώρα αποφάσισαν να με αφήσουν εκτός αγώνα.

Είμαι απλά ένας υπάλληλος του Αρη και οφείλω να σεβαστώ αυτή την απόφαση, είτε συμφωνώ είτε όχι.

Απλά στεναχωριέμαι που δεν θα είμαι με την ομάδα, διότι είναι σημαντικό και ήθελα να βοηθήσω. Θα τη στηρίζω όμως από το σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Απλά εύχομαι οι οπαδοί να μην κρίνουν χωρίς να ξέρουν τα γεγονότα.
Vamos ARIS
...

....

...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα