Ο Φερνάντο Βαρέλα στο κλειστό κλαμπ των «200αρηδων» του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Φερνάντο Βαρέλα στο κλειστό κλαμπ των «200αρηδων» του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Φερνάντο Βαρέλα στο κλειστό κλαμπ των «200αρηδων» του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκινά στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ και με την σημερινή συμμετοχή απέναντι στο Βόλο συμπληρώνει 200 σ' όλες τις διοργανώσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Φερνάντο Βαρέλα θα συμπληρώσει έξι χρόνια στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου μέχρι σήμερα έχει φορέσει 200 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και το όνομά του το συναντάμε στην 5η θέση όλων των ξένων που έχουν αγωνιστεί με τον «Δικέφαλο».

Αυτοί που βρίσκονται μπροστά από τον Αφρικανό στόπερ είναι οι:

1) Νέτο Γκουερίνο - 287 συμμετοχές

2) Μλάντεν Φούρτουλα - 277 συμμετοχές

3) Αντρέ Βιεϊρίνια - 253 συμμετοχές

4) Ντορβαλίνο Άλβες «Λίνο» - 220 συμμετοχές

5) Φερνάντο Βαρέλα - 200 συμμετοχές

Το καλοκαίρι του 2016 ο ΠΑΟΚ δαπάνησε 1,4 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του τον αρχηγό της Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον Φερνάντο, όπως του αρέσει να γράφει στο πίσω μέρος της φανέλας, τα επόμενα χρόνια να βάζει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και τεσσάρων κυπέλλων με τον «Δικέφαλο», ενώ κανείς δεν ξεχνάει ότι έχει πρωταγωνιστήσει στο πιο πολυσυζητημένο γκολ των τελευταίων δεκαετιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα