Δημήτρης Μποροβήλος: «Δεν πάψαμε ποτέ να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα»

Δημήτρης Μποροβήλος: «Δεν πάψαμε ποτέ να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρας Τρίπολης, έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον κόσμο του Αστέρα που βρέθηκε στη Ριζούπολη αλλά και στη διοίκηση του Απόλλωνα, ενώ στάθηκε στην εμπιστοσύνη που υπάρχει προς την ομάδα του Ράσταβατς.

Μετά την πρώτη φετινή νίκη, που ήρθε στη Ριζούπολη εις βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στο γκολ του Μπαράλες, ο Δημήτρης Μποροβήλος έστειλε το εξής μήνυμα:

«Χθες η ομάδα μας σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θεωρούμε ότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον ΑΣΤΕΡΑ στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για την ενότητα, την αποφασιστικότητα και τη νοοτροπία νικητών που έδειξαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα, αφενός διότι ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη και αφετέρου διότι με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους τίμησαν για ακόμη μία φορά τον σύλλογό μας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας για τη φιλοξενία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα