Αστέρας Τρίπολης: Στα δύσκολα ήχησε το «υπερόπλο» του, ο Χερόνιμο Μπαράλες

Αστέρας Τρίπολης: Στα δύσκολα ήχησε το «υπερόπλο» του, ο Χερόνιμο Μπαράλες

bet365

Σ' ένα πολύ σημαντικό ματς, με τον Αστέρα να αναζητά την πρώτη του φετινή νίκη και τον Μπαράλες το πρώτο του φετινό γκολ, ο Αργεντινός ήταν εκεί για να... κουβαλήσει και πάλι το φορτίο.

5/5/2021: Ο Μπαράλες σκοράρει στο εκτός έδρας 2-2 με τον Παναθηναϊκό για τα play off.

Από τότε μέχρι και την 16η μέρα του Οκτωβρίου, ο Αργεντινός δεν είχε βρει δίχτυα.

Ο Αργεντινός, ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν για τους Αρκάδες και εκ των κορυφαίων της Super League Interwetten (11 γκολ) είναι... εδώ! Απέναντι στον Απόλλωνα, ο Αστέρας είχε ό,τι και πέρυσι: Τον Χερόνιμο Μπαράλες σκόρερ!

Στα 34 του χρόνια, σ' ένα ματς όπου η ομάδα του έπρεπε να πάρει πάση θυσία - λόγω του ότι δεν είχε κάνει σεφτέ - ο Χερόνιμο ήταν εκεί. Όπλισε το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη στο 48', με τον Ρετζίς να του βγάζει την ασίστ.

Το πρώτο του φετινό τέρμα ήρθε στην 6η αγωνιστική, με τον ίδιο να βάζει στοπ στη... ξηρασία. Αυτό ήταν και το γκολ νούμερο 52 για τον Μπαράλες με την κιτρινομπλέ φανέλα σε 144 ματς.

Με... φόρα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Αστέρας, μ' αυτόν τον τρόπο έφρασε στους 5 βαθμούς και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό στο Κολοκοτρώνης. Οι Αρκάδες σε 7 αγωνιστικές θα έχουν παίξει με τρεις από τους τέσσερις λεγόμενους «μεγάλους» στο σπίτι του (θυμίζουμε ότι έχει υποδεχτεί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μέχρι στιγμής).

Ο Μπαράλες, απέναντι στον Παναθηναϊκό μετράει γενικά τέσσερα γκολ και πηγαίνει με ψυχολογία και... φόρα απέναντι στους «πράσινους», που έχουν να νικήσουν στην Τρίπολη από την 1η μέρα του Μαρτίου του 2017.

Τα ματς στο Κολοκοτρώνης είναι γενικά δύσκολα για το «τριφύλλι», που σε 18 ματς μετρούν 6 νίκες, 4 φορές έχουν ηττηθεί και 8 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα