Με απόδοση 8.2 τα 2 σημεία της G Betting για την Super League Interwetten

G-Betting G-Betting
Με απόδοση 8.2 τα 2 σημεία της G Betting για την Super League Interwetten
Οι προβλέψεις της G-Betting για την πρώτη μέρα της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Μετα από διάλειμμα δύο εβδομάδων λόγω των παιχνιδιών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Super League Interwetten επιστρέφει στην δράση με την 6η αγωνιστική. Η πρώτη μέρα, μάλιστα, περιλαμβάνει δύο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αυλαία λοιπόν ανοίγει στις 18:15 στην Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, στην μάχη των ομάδων που βρίσκονται στις δύο θέσεις που είναι πάνω από την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα. Κάτι που σημαίνει οτι η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα, με τους Παμβλίδη και Βέρχουλστ να μένουν αναμενόμενα εκτός, ενώ από την πλευρά τους οι Αρκάδες δεν θα έχουν τον Τιλίκα που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

α

Με δεδομένο οτι και οι δύο ομάδες έχουν μόνο ισοπαλίες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, θα επιλέξουμε το Χ που δίνει απόδοση 3.05.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας που θα αρχίσει στις 20:30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό, με τους «πράσινους» να προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με τον Ολυμπιακό και τους Νικαιώτες από την εντός έδρας ήττα με την Λαμία με 2-1.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει και πάλι στην διάθεσή του, τόσο τον Κότσιρα, όσο και τον Ιωαννίδη, όχι όμως τους Μακέντα, Διούδη, ενώ ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει τον Τσιγκρίνσκι.

παο

Λόγω της απουσίας του Ουκρανού στόπερ και της έφεσης που δείχνει ο Παναθηναϊκός στο σκοράρισμα στην Λεωφόρο, θα επιλέξουμε να μπουν πάνω από 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2.70.

Oι επιλογές της G-Betting

Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης

Παναθηναϊκός-Ιωνικός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting