Super League Interwetten: Τα «φώτα» στη Λεωφόρο και ξεκίνημα στο «Γεώργιος Καμάρας»

Newsroom
Super League Interwetten: Τα «φώτα» στη Λεωφόρο και ξεκίνημα στο «Γεώργιος Καμάρας»

bet365

Επιστροφή στη Super League Interwetten μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων με δύο αναμετρήσεις για το Σάββατο στην 6η αγωνιστική.

Η πρώτη σέντρα της αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (18:15, COSMOTE SPORTS 3). Προφανώς όμως το πιο μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός (20.30, COSMOTE TV 2). Ρέφερι στο Απόλλων - Αστέρας θα είναι ο Τσετσίλας και στο ματς του Παναθηναϊκού ο Μανούχος.

Ο γηπεδούχος Απόλλων δεν θα έχει διαθέσιμους τους Βέρλχουστ και Παμλίδη. Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Κυρίτση, Ντομίνγκες, Άλβες, Λισγάρα, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Ματέι, Μαρτίνεζ, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Τσιλούλη, Ιωαννίδη και Ντάουντα.

Οι φιλοξενούμενοι Αρκάδες θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τιλίκα. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκτός έμειναν και οι νεαροί Αντζουλάς, Κανελλόπουλος, Χριστόπουλος και η αποστολή των Αρκάδων είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρεζ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Καπίγια, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο και Σόνι.

Σε σχέση με το 2ο χρονικά ματς της ημέρας η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Γιάννης Κότσιρας όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από ίωση το προηγούμενο δεκαήμερο. Από κει και πέρα, εκτός έμεινε ο Φεντερίκο Μακέντα (αιμάτωμα στον αγκώνα) αλλά και ο Σωκράτης Διούδης που βρίσκεται σε φάση επιστροφής.

Στα της ενδεκάδας για τον Παναθηναϊκό προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Σάντσες δεξιός μπακ, Βέλεθ και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας και με τον Σάρλια να διεκδικεί θέση. Οι Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι. Οι Χατζηγιοβάνης & Βιτάλ στα άκρα και μπροστά ο Παλάσιος με τον Καρλίτος.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αριθμεί 22 ποδοσφαιριστές. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Στον Ιωνικό στον Κάνιας μπορεί να υπολογίζει ο Δημήτρης Σπανός για τον αγώνα της Λεωφόρου. Ο Ισπανός χαφ προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη σερί ημέρα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στα «συν» για την ομάδα και η επιστροφή του Λένις στα άκρα και ότι οι απουσίες «περιορίζονται» στους Ντάλσιο και Τσιγκρίνσκι. Η αποστολή του Ιωνικού είναι η εξής: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Λέιτε, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Μύγας, Σαλβαδόρ Σάντσεζ, Κιάκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Αοσμαν, Μπουένο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ και Λένις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

18.15: Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης (COSMOTE SPORTS 3)
20.30: Παναθηναϊκός - Ιωνικός (COSMOTE SPORTS 2)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΚΥΡΙΑΚΗ:

16.00: ΠΑΟΚ - Βόλος (NS PRIME)
16.00: Παναιτωλικός - ΟΦΗ (COSMOTE SPORTS 2)
20.30: ΑΕΚ - Ατρόμητος (COSMOTE SPORTS 1)
20.30: ΠΑΣ - Ολυμπιακός (NS PRIME)

ΔΕΥΤΕΡΑ:

19.30: Λαμία - Άρης (COSMOTE SPORTS 1)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα