Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Newsroom
Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

bet365

Στον αγώνα εναντίον του ΝΠΣ Βόλος, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της εκστρατείας του κατά του καρκίνου του μαστού.

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και σ’ αυτή τη διεθνή εκστρατεία ο ΠΑΟΚ συμμετέχει, μέσω του PAOK Acyion, ενεργά προσφέροντας μέρος των εσόδων της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλος.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της συλλογικής Κοινωνικής Ευθύνης & Αλληλεγγύης.

Στον αγώνα εναντίον του ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας (17.10, 16:00), μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της εκστρατείας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. ΘεσσαλονίκηςΆλμα Ζωής – και συγκεκριμένα για την εκστρατεία πρόληψης και έγκαιρης διάγνωση του καρκίνου του μαστού με την ονομασία Sail for Pink.

Το 1985 ο Οκτώβριος καθιερώθηκε ως μήνας ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, σε μία διεθνή εκστρατεία για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού και τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Θερμός Υποστηρικτής της κίνησης αυτής είναι ο χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο «Όμιλος Εταιρειών Υγείας – ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ».

Γίνετε και εσείς κομμάτι της ελπίδας! Μάθετε πως εδώ!».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: PAOK FC

SUPERLEAGUE NEWS FEED