ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου προφυλάσσει τον Σίντκλεϊ με το βλέμμα σε Κοπεγχάγη και Καραϊσκάκη

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου προφυλάσσει τον Σίντκλεϊ με το βλέμμα σε Κοπεγχάγη και Καραϊσκάκη

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου προφυλάσσει τον Σίντκλεϊ με το βλέμμα σε Κοπεγχάγη και Καραϊσκάκη

bet365

Οι Σίντκλεϊ και Κρέσπο συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (17/10 - 16:00) κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να μη ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή του Σίντκλεϊ Φερέιρα και θα τον αφήσει εκτός της αναμέτρησης με τον Βόλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο δικέφαλο από την υπερφόρτωση των διαδοχικών αγώνων, ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα (θλάση), με τον Ρουμάνο τεχνικό να τον προφυλάσσει προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό που ακολουθούν στο πρόγραμμα.

Εκτός παραμένει κι ο Χοσέ Κρέσπο (συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο), με τον Βιεϊρίνια να ξεκινά μεθαύριο ως αριστερός μπακ, ενώ δύο εκ των Βαρέλα, Μιχάι και Μιχαηλίδη θα καλύψουν τις δυο θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

Με τους διεθνείς να έχουν επιστρέψει και την ομάδα να έχει δουλέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα, οι τελευταίες προπονήσεις είναι εστιασμένες καθαρά στο επικείμενο παιχνίδι και αφορούν την τακτική του προσέγγιση. Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε πληθώρα ασκήσεων σχετικά με το build up, την κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα των φάσεων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα