Βόλος: Αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο Κότνικ, στην τελική ευθεία ο Ορός

Βόλος: Αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο Κότνικ, στην τελική ευθεία ο Ορός

Newsroom
Βόλος: Αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο Κότνικ, στην τελική ευθεία ο Ορός

bet365

Ο γκολκίπερ του Βόλου είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Τούμπα. Καλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Ορός, που ίσως επιστρέψει στο ματς με την ΑΕΚ.

Στον Βόλο ετοιμάζονται για την επανέναρξη των υποχρεώσεων μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες που θα τους βρει κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (17/10 - 16:00). Ήδη οι Βολιώτες έχουν εντυπωσιάσει με τέσσερις νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και παίρνοντας σημαντική διαφορά από τους βασικούς ανταγωνιστές που θα παλέψουν πιθανότατα για τα πλέι οφ.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Σε εκείνο το ματς είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο λόγω μιας θλάσης στον προσαγωγό. Είχε σταθεί πολύ καλά στην εστία, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ακόμη δεν έχει επιστρέψει στο 100%, κάτι που θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Τούμπας.

Το ευχάριστο είναι πως δεν έχει προκύψει αυτό το διάστημα της διακοπής κάποιος άλλος τραυματισμός. Μάλιστα στην τελική ευθεία για να επιστρέψει βρίσκεται ο Νικολάς Ορός, ο οποίος αν όλα πάνε καλά θα μπορεί να μπει για πρώτη φορά στην αποστολή από το ματς της άλλης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Μια πολύ σημαντική επιστροφή για τον Βόλο καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προσθέσει κι άλλη ποιότητα στη δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή που παρουσιάζει η ομάδα της Μαγνησίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα