Ιωνικός: Τέλος ο Δημήτρης Τερεζόπουλος από την Κ19

Ιωνικός: Τέλος ο Δημήτρης Τερεζόπουλος από την Κ19

Γιώργος Μανταίος
Ιωνικός: Τέλος ο Δημήτρης Τερεζόπουλος από την Κ19

bet365

Οι διοικητικές αλλαγές στην Ακαδημία του Ιωνικού, επέφεραν μια σημαντική διαφοροποίηση και σε τεχνικό επίπεδο. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν είναι πλέον ο προπονητής της Κ19 του συλλόγου.

Ο Τερεζόπουλος ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και την περασμένη εβδομάδα οδήγησε τον Ιωνικό στην πρώτη του νίκη (5-0) επί της Λαμίας. Ήταν ταυτόχρονα τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και προπονητής της Κ19.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε το πρωί ότι νέος Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας, αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παπαναστασίου σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλύβα. Προφανώς η εξέλιξη αυτή έφερε εκτός «κάδρου» τον Δημήτρη Τερεζόπουλο ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Νίκαιας και αποχαιρέτησε τους παίκτες του.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του γυμναστή Πιέρρου Θωμάκου, στον οποίο επίσης ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας, μετά τη λήξη της!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα