Παναθηναϊκός: Εντατική δουλειά σε άμυνα κι επίθεση

Παναθηναϊκός: Εντατική δουλειά σε άμυνα κι επίθεση

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Εντατική δουλειά σε άμυνα κι επίθεση

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλησε να δουλέψει και στις λεπτομέρειες της αμυντικής και της επιθετικής συμπεριφοράς των παικτών του κι έτσι τους χώρισε σε δυο γκρουπ για να δουλέψουν πιο εύκολα σε ξεχωριστές ασκήσεις.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού με την επιστροφή στο Κορωπί το πρωί της Δευτέρας είχε διάρκεια 90 λεπτών και ο κόουτς των «πράσινων» προσπάθησε να δουλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια σε άμυνα και επίθεση ενόψει και του ματς με τον Ιωνικό.

Χώρισε σε δυο γκρουπ τους παίκτες του ώστε να κάνουν ξεχωριστές ασκήσεις, ενώ, το πρόγραμμα είχε επίσης κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Κουρμπέλης, Μπεκ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης. Απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας, Χριστογεώργος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα