Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Γιαννίκη: «Θα χρειαστεί τη στήριξη όλων μας»

Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Γιαννίκη: «Θα χρειαστεί τη στήριξη όλων μας»

Newsroom
Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Γιαννίκη: «Θα χρειαστεί τη στήριξη όλων μας»

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ, καλωσόρισε τον Αργύρη Γιαννίκη και ζήτησε τη στήριξη προς το πρόσωπο του

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με τον 41χρονο Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνεται από την Ένωση ως το τέλος της σεζόν, πιάνοντας άμεσα δουλειά στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ευχήθηκε στον Γιαννίκη να γράψει την δική του μεγάλη ιστορία με τα «κιτρινόμαυρα», ενώ παράλληλα τον χαρακτήρισε «νέο, ελπιδοφόρο, αλλά και καταρτισμένο σύγχρονο προπονητή».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ καλωσορίζει τον νέο μας προπονητή Αργύρη Γιαννίκη και του εύχεται να μεγαλουργήσει με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας. Είναι ένας νέος, ελπιδοφόρος, αλλά και καταρτισμένος σύγχρονος προπονητής που μέσω της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις μεγάλες δυνατότητές του.

Θα χρειαστεί τη στήριξη όλων μας μέσα και γύρω από την ομάδα και οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ δηλώνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του. Ελπίδα και ευχή όλων μας είναι να γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία με τα κιτρινόμαυρα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα