ΟΦΗ: Έτοιμοι για Παναιτωλικό Καμάου και Καστάνιος, απρόοπτο με Ντουρμισάι

ΟΦΗ: Έτοιμοι για Παναιτωλικό Καμάου και Καστάνιος, απρόοπτο με Ντουρμισάι

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Έτοιμοι για Παναιτωλικό Καμάου και Καστάνιος, απρόοπτο με Ντουρμισάι

bet365

Μπρους Καμάου και Λουκ Καστάνιος προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Νιόπλια για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό. Απρόοπτο με Ντουρμισάι.

Mε τους Μπρους Καμάου και Λουκ Καστάνιος να προπονούνται κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε το πρωί της Κυριακής (10/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ ο Φιορίν Ντουρμισάι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά μηροβουβωνική χώρα και δεν προπονήθηκε.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε ασκήσεις πάσας και κατοχής. Τη Δευτέρα (11/10) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (12/10) στις 11:00, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού, την Κυριακή (17/10, 16.00).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα