Παναθηναϊκός: Μπαίνει την Τρίτη ο Βέλεθ για Ιωνικό

Παναθηναϊκός: Μπαίνει την Τρίτη ο Βέλεθ για Ιωνικό

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μπαίνει την Τρίτη ο Βέλεθ για Ιωνικό

bet365

Ο Ισπανός στόπερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη και να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ιωνικό στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες το Σάββατο κόντρα στον Ιωνικό μετά την ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του έναν από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζε για το Καραϊσκάκη.

Ο λόγος για τον Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει ξεπεράσει το τράβηγμα που υπέστη στο παιχνίδι με τον Βόλο, ανέβασε ρυθμούς τις προηγούμενες ημέρες και την Τρίτη αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Από κει και πέρα, αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή των Διούδη, Κότσιρα και Ιωαννίδη και η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά, ώστε να διαπιστωθεί το αν θα είναι διαθέσιμοι για την αποστολή της αναμέτρησης με τον σύλλογο από την Νίκαια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα