ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής, με τον Ινγκασον να ανεβάζει ρυθμούς (vid)

ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής, με τον Ινγκασον να ανεβάζει ρυθμούς (vid)

ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής, με τον Ινγκασον να ανεβάζει ρυθμούς (vid)

bet365

Σε δύο δόσεις (πρωί-απόγευμα) οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς και σε πολλούς τομείς, με την τακτική να έχει τον πρώτο λόγο στο δεύτερο κομμάτι της ημέρας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασε τους ρυθμούς, με τις συνθήκες στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας να θυμίζουν κάτι από προετοιμασία στις δύο δυνατές προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Το πρωινό πρόγραμμα είχε να κάνει κυρίως με τη φυσική κατάσταση. Αρχικά οι παίκτες έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής, πέρασαν από μία σειρά ασκήσεων με εμπόδια και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα.

Το απόγευμα η προπόνηση είχε να κάνει κυρίως με την τακτική. Εκεί ο Λουτσέσκου ανέλαβε δράση κι έκανε… ιδιαίτερα μαθήματα στους παίκτες του. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του, ο Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε τη σταδιακή επανένταξή του σε κανονικούς ρυθμούς κι ο Τόμας Μουργκ έκανε ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα