Η «απόδραση» της οικογένειας Χαβίτο από τη Θεσσαλονίκη!

Η «απόδραση» της οικογένειας Χαβίτο από τη Θεσσαλονίκη!

Η «απόδραση» της οικογένειας Χαβίτο από τη Θεσσαλονίκη!

bet365

Η επιστροφή του Φρανθίσκο Χαβίτο στη Θεσσαλονίκη εξελίχθηκε σε κακή εμπειρία καθώς ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη εγκλωβίστηκε στην ελληνική γραφειοκρατία με συνέπεια να παραμείνει στην πόλη!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η οικογένεια Χαβίτο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε μάλιστα στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» και παρακολούθησε τον αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 24 ώρες μετά επρόκειτο να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος της επιστροφής στην Ισπανία, αλλά όταν πήγε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», συνάντησε την άρνηση της αεροπορικής εταιρίας στο αίτημα επιβίβασης στο αεροσκάφος καθώς του διεμήνυσαν ότι δεν ανταποκρίνεται στα υγειονομικά πρωτόκολλα! Για την ακρίβεια, του είπαν ότι δεν έχει υποβληθεί και στις δύο δόσεις του εμβολίου για να αποκτήσει το δικαίωμα ταξιδιού.

Μάταια, ο Ισπανός προσπάθησε να τους δώσει να καταλάβουν ότι νόσησε από COVID 19, γι’ αυτό έχει υποβληθεί μόνο στη μία δόση του εμβολίου, καθώς επίσης και ότι αν δεν είχε το δικαίωμα να ταξιδέψει, δεν θα του το επέτρεπαν στην Ισπανία.

Έχοντας προϋπολογίσει το ενδεχόμενο ξαφνικού προβλήματος, ο Φρανθίσκο Χαβίτο προσκόμισε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ούτως ώστε να πείσει τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρίας, αλλά ο κόπος του αποδείχθηκε μάταιος. Για να φτάσουμε στα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο ίδιος και η οικογένειά του να βρίσκονταν μόνοι τους σ’ ένα άδειο αεροδρόμιο και να μην έχουν που να πάνε! Εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρίας, ο Φρανθίσκο Χαβίτο επικοινώνησε με την ισπανική Πρεσβεία αλλά και κάθε αρμόδια αρχή, ψάχνοντας το αυτονόητο, δηλαδή το νόμιμο δικαίωμά του να ταξιδέψει.

Αυτή η διαδικασία κράτησε 24 ώρες και τελικώς κατάφερε να λύσει μόνος του το πρόβλημα. «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ήταν το πρόβλημα. Χθες έτρεχα από το αεροδρόμιο στη αστυνομία, μετά στο Προξενείο και πρόβλημα στα χαρτιά μου δεν υπήρχε. Μου είπαν ότι όλα είναι νομότυπα. Τους είπα, πώς είναι δυνατόν να έχω τη δυνατότητα να ταξιδέψω από την Ισπανία στην Ελλάδα και να μην μπορώ να φύγω από την Ελλάδα στην Ισπανία; Τη λογική να βάλεις, δεν μπορείς να βρεις απάντηση», είπε στο Gazzetta.

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο χρειάστηκε να πληρώσει το κόστος έκδοσης νέων εισιτηρίων καθώς η αεροπορική εταιρία δεν αναγνώρισε την ευθύνη της (!) και του διεμήνυσε ότι δεν ευθυνόταν η ίδια για το πρόβλημα (;) στα ταξιδιωτικά έγγραφά του. Ένα άλλο ερώτημα στην απίθανη ιστορία του Χαβίτο είναι το πώς η αεροπορική εταιρία δέχθηκε την έκδοση εισιτηρίων από τη στιγμή που, όπως εκτίμησε, δεν είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει; «Πιστεύω ότι λύθηκε το πρόβλημα που… δεν υπήρχε. Πλήρωσα από την τσέπη μου για την έκδοση νέων εισιτηρίων και καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο (7/10) θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα