ΑΕΚ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα ο ατζέντης του Σιμόες

ΑΕΚ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα ο ατζέντης του Σιμόες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα ο ατζέντης του Σιμόες

bet365

Μέσα στον Νοέμβριο ο ατζέντης του Αντρέ Σιμόες είναι πιθανό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να συζητήσει την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του Πορτογάλου μέσου της ΑΕΚ.

Ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Βρίσκεται στην ομάδα από το 2015 και είναι ένας εκ των αρχηγών της, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και συμμετέχοντας στην επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο 31χρονος Πορτογάλος μέσος έχει ένα ηγετικό προφίλ, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη τοποθέτησή του στα Σπάτα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ «leader» τον χαρακτήρισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Το συμβόλαιο του Σιμόες έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022, ενώ υπάρχει και μια οψιόν για ακόμα ένα χρόνο. Συγκεκριμένα είχε ανανεώσει το 2019 υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με οψιόν για άλλο ένα έτος. Τότε μάλιστα η παραμονή του στην ΑΕΚ βρισκόταν σε τεντωμένο σχοινί, έχοντας μπει στον «πάγο» για μερικούς μήνες, αλλά τελικά βρέθηκε φόρμουλα συμφωνίας με τον ίδιο να δηλώνει πως «ήταν σαν ο πατέρας να αφήνει το παιδί του να φύγει», περιγράφοντας τα συναισθήματά του για εκείνη την περίοδο που φαινόταν ότι το πιο πιθανό ήταν να αποχωρήσει.

Η προοπτική του να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Σιμόες και να μπει μαζί της στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena την επόμενη σεζόν είναι κάτι που επιθυμεί ο ίδιος. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σύντομα το θέμα αυτό είναι πολύ πιθανό να ανοίξει καθώς η πρόθεση του ατζέντη του, Κιμ Ριμπέιρο είναι να προσπαθήσει να έρθει στην Αθήνα μέσα στον Νοέμβριο για να κουβεντιάσει το ζήτημα αυτό με τους κιτρινόμαυρους.

Προτεραιότητα της πλευράς του Σιμόες είναι η ΑΕΚ. Ο παίκτης αισθάνεται υπέροχα στην Αθήνα με την οικογένειά του συμπληρώνοντας φέτος την έβδομη χρονιά του στην Ένωση και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδεθεί με τον σύλλογο. Για να συνεχίσει όμως θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που θα διαπιστωθεί όταν το θέμα πέσει στο τραπέζι στο κοντινό μέλλον...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα